Het aanmelden van nieuwe leerlingen kan het gehele jaar door.

Dit kan via een mail, maar ook kunt u telefonisch een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school.  U kunt dan vragen naar Klari Rorije (leerkracht groep 1) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Seth Slagter (directeur) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ouders die al kinderen op school hebben, kunnen bij de directie een inschrijfformulier krijgen. Graag schrijven we nieuwe leerlingen ruim zes maanden van tevoren in.

De eerste schooldag wordt als volgt bepaald:

• Alle kleuters die binnen twee weken na aanvang van het cursusjaar 4 jaar worden, kunnen vanaf de eerste dag na de zomervakantie naar school. In de laatste week voor de zomervakantie is er een mogelijkheid tot kennismaken met de klas en de leerkracht;

• Alle andere kleuters mogen de dag na hun verjaardag naar school. Deze kleuters mogen voor hun verjaardag twaalf keer een dagdeel mee doen op school. Voor het wennen wordt enkele weken voor de start een uitnodiging verstuurd aan de leerling;

• voor kleuters die vlak voor de zomervakantie jarig zijn (tot ca. 6 weken), geldt dat plaatsing alleen mogelijk is als de situatie binnen de groep dat toelaat.

Copyright © cbsoene.nl